Auto pjesë dhe servis

Zgjedhja më e madhe e pjesëve të këmbimit të reja dhe të përdorura për Volkswagen, Mercedes dhe Opel dhe servisin e makinave.

Rreth Nesh

Me përvojën tonë 10-vjeçare, kemi konfirmuar cilësinë e servisit tonë dhe të pjesëve të këmbimit të automjeteve që i sigurojmë për klientët tanë. Ne jemi gjithmonë të përkushtuar ndaj cilësisë së lartë dhe përmbushjes së afateve të dakorduara. Siguria e automobilit është prioriteti ynë kryesor.

01
Profesionalizmi
Gjithmonë në kohë me cilësi të lartë.
02
Gjithmonë në kohë me cilësi të lartë.
Përvoja jonë dhe përmirësimi i vazhdueshëm është një garanci e shërbimit profesional, për kënaqësinë tuaj.
03
Zgjedhje e madhe e pjesëve të këmbimit
Oferta jonë e pjesëve të këmbimit të përdorura dhe të reja për Volkswagen, Mercedes dhe Opel është më e madhja në rajon. Nga motorët te pjesët e karrocerisë, ofrojmë një gamë të gjerë pjesësh rezervë për automobilin tuaj.
Kontakt
Shërbime

Për automobilin tuaj

Pjesë këmbimi për automobil

Servisim të motorit

Diagnostikim

Elektronikë

Vullkanizim

Pastrim

Galeria

Kontakt

Kontakt

Adresa:

F. Oktis, Strugë

Maqedonia e Veriut

Telefon

+389 70 897 681

+ 389 71 919 192

Na shkruani email

mail


Loading
Your message has been sent. Thank you!
Po ngarkohet
Mesazhi juaj është dërguar. Faleminderit!